1%

Kedves Olvasónk!

Az Önök által felajánlott személyi jövedelemadók egy százalékából az elmúlt évben 879 917 Ft-ot kapott Természet–Tudomány Alapítványunk, melynek egyedüli célja, hogy a Természet Világa megjelenését segítse. Ezt az összeget Természet–Tudomány Diákpályázatunk éltetésére fordítottunk.

 Személyi jövedelemadója 1%-ával idén is ki-ki maga rendelkezik. Bízunk abban, hogy Ön a Természet Világa folyóiratot kívánja támogatni. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy a lap mögött álló Természet–Tudomány Alapítványt tünteti fel az 1% célállomásaként. Ennek az a módja, hogy Ön nyilatkozatot tesz a nevével, címével és az adóazonosító jelével ellátott és lezárt szabvány méretű borítékban, a borítékkal azonos méretű papíron, amelyet az adóbevallási csomagjában helyez el, vagy – az adóbevallást helyettesítő munkáltatói elszámolás esetén – közvetlenül a munkáltatójának ad át.

 Elegendő, ha a borítékba helyezett nyilatkozatot a Természet–Tudomány Alapítvány adószámát tartalmazza:

19663739–1–42

 Kérjük, ha teheti, az Önhöz közel állók körében is ejtsen néhány jó szót a természettudományos kultúrát terjesztő folyóiratunk érdekében.

 Megtisztelő támogatásukat előre is köszönjük, ígérjük, forintjaikat igyekszünk jól hasznosítani, és az utolsó fillérig lapunkra fordítjuk. A befolyt összegről, s annak rendeltetéséről olvasóinknak folyóiratunkban beszámolunk, miként azt eddig is tettük.
 

 DR. CSÁSZÁR ÁKOS
 akadémikus
 a Természet–Tudomány
 Alapítvány elnöke

 STAAR GYULA
 az alapítvány titkára
 a Természet Világa
 főszerkesztő


Természet Világa, 134. évfolyam, 2. szám, 2003. február
http://www.chemonet.hu/TermVil/ 
http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/


Vissza a tartalomjegyzékhez