1%
Kedves Olvasónk!

Lapunk egyik éltetôje, a Természet-Tudomány Alapítvány az elmúlt évben olvasóinktól 801 133 forintot kapott a személyi jövedelemadójuk egy százalékából. Ezt az összeget Természet-Tudomány Diákpályázatunk éltetésére fordítottuk.

Személyi jövedelemadója 1%-ával idén is ki-ki maga rendelkezik. Bízunk abban, hogy ön a Természet Világa folyóiratot kívánja támogatni. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy a lap mögött álló Természet-Tudomány Alapítványt tünteti fel az 1% célállomásaként. Ennek az a módja, hogy ön nyilatkozatot tesz a nevével, címével és az adóazonosító jelével ellátott és lezárt szabvány méretû borítékban, a borítékkal azonos méretû papíron, amelyet az adóbevallási csomagjában helyez el, vagy az adóbevallást helyettesítô munkáltatói elszámolás esetén közvetlenül a munkáltatójának ad át.

Elegendô, ha a borítékba helyezett nyilatkozat a Természet-Tudomány Alapítvány adószámát tartalmazza:
19663739-1-42 Kérjük, ha teheti, az Önhöz közel állók körében is ejtsen néhány jó szót a természettudományos kultúrát terjesztô folyóiratunk érdekében.

Megtisztelô támogatásukat elôre is köszönjük, ígérjük, forintjaikat igyekszünk jól hasznosítani, és az utolsó fillérig lapunkra fordítjuk. A befolyt összegrôl, s annak rendeltetésérôl olvasóinknak folyóiratunkban beszámolunk.
 
 
DR. CSÁSZÁR ÁKOS
akadémikus,
a Természet-Tudomány Alapítvány elnöke 
STAAR GYULA
az alapítvány titkára,
a Természet Világa fôszerkesztôje


Természet Világa, 133. évfolyam, 3. szám, 2002. március
http://www.chemonet.hu/TermVil/
http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/


Vissza a tartalomjegyzékhez