1%

Kedves Olvasónk!

Lapunk egyik éltetõje, a Természet–Tudomány Alapítvány az elmúlt évben olvasóinktól 743 497 forintot kapott a személyi jövedelemadójuk egy százalékából. Ezt az összeget teljes egészében lapunk egyre növekvõ kiadási költségeinek mérséklésére fordítottuk.

  Személyi jövedelemadója 1%-ával idén is ki-ki maga rendelkezik. Bízunk abban, hogy Ön a Természet Világa folyóiratot kívánja támogatni. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy a lap mögött álló Természet–Tudomány Alapítványt tünteti fel az 1% célállomásaként. Ennek az a módja, hogy Ön nyilatkozatot tesz a nevével, címével és az adóazonosító jelével ellátott és lezárt szabvány méretû borítékban, a borítékkal azonos méretû papíron, amelyet az adóbevallási csomagjában helyez el, vagy – az adóbevallást helyettesítõ munkáltatói elszámolás esetén – közvetlenül a munkáltatójának ad át.

  Elegendõ, ha a borítékba helyezett nyilatkozat a Természet–Tudomány Alapítvány adószámát tartalmazza:

19663739–1–42

  Kérjük, ha teheti, az Önhöz közel állók körében is ejtsen néhány jó szót a természettudományos kultúrát terjesztõ folyóiratunk érdekében.

  Megtisztelõ támogatásukat elõre is köszönjük, ígérjük, forintjaikat igyekszünk jól hasznosítani, és az utolsó fillérig lapunkra fordítjuk. A befolyt összegrõl, s annak rendeltetésérõl olvasóinknak folyóiratunkban beszámolunk.

DR. CSÁSZÁR ÁKOS
akadémikus,
a Természet–Tudomány
Alapítvány elnöke
STAAR GYULA
az alapítvány titkára,
a Természet Világa
fõszerkesztõje

Természet Világa, 132. évfolyam, 2. szám, 2001. február
http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/


Vissza a tartalomjegyzékhez